Uudet Valkiat kesän juhliin

Valkia Mustikkainen ja Valkia Marjametsä
13.06.2019

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden virallinen kuohuviini Valkia Mustikkainen sai alkukesästä tuoteperheeseensä uuden maun: Valkia Marjametsän. Samalla myös Valkia Mustikkaisen pakkaus uudistuu, ja molemmat Valkiat ovatkin saatavissa upeissa, makumaailmaa korostavissa pulloissa.

Kaunis pakkaus sopii erinomaisesti Suomen kesään. Nosta malja Valkiaa kesän juhlissa tai vie pullo lahjaksi vasta valmistuneelle tai kesän hääparille. Valkia on myös takuuvarma kotimainen mökkituliainen.

Valkia Mustikkainen

Satavuotiaan Suomen kunniaksi valmistettu Valkia100 kokee merkittävän pakkausuudistuksen. Designissa on hälvennetty juhlavuoden teemaa ja pakkaukseen on lisätty kauniita makua korostavia elementtejä. Tuttu kansan rakastama kuohuviini valmistetaan edelleen kotimaisista marjoista. Kesän juhlien varma valinta!

Lue lisää Valkiasta täältä.

Valkia Marjametsä – uutuus Alkon valikoimassa 10.6.2019 alkaen

Suomalaisten rakastama Valkia100 sai kesäkuun alkupuolella jatkoa uudella aidoista marjoista valmistetulla hedelmäkuohuviinillä. Sen kotimaiset valkoherukat takaavat kuohuviinille raikkaan pohjan ja metsämarjaisuus viimeistelee herkullisen maun. Kuohuviinille tyypilliseen tapaan hienostuneet kuplat tuotteeseen saadaan viinin toisen käymisen myötä. Makeusaste korostaa marjojen herkullisia aromeja ja hienostuneet kuplat viimeistelevät suutuntuman miellyttävän raikkaaksi. Maku aidoista marjoista!

Valkian laadukkaat kotimaisen kuohuviinit edustavat suomalaista designia. Erinomainen kippistelyyn, luonteva jälkiruuan seuraksi.

Valkiat ekologiselta Turun Juomatehtaalta

Valkia kuohuviinit valmistetaan ja pullotetaan ekologisella Turun Juomatehtaalla. Tehdas on parhaillaan matkalla hiilineutraaliksi, ja on jo vuosien ajan ottanut huomioon niin kierrätyksen kuin vedenkäytön tehostamisen. Lue lisää Turun Juomatehtaan ympäristön kannalta erittäin tärkeistä ponnistuksista tästä linkistä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!