Valkia kiittää ja jatkaa suomalaisten juhlamaljana

Vuosi sitten lanseerattu kotimainen Valkia 100 -kuohuviini sulatti välittömästi suomalaisten sydämet. Ensimmäisenä myyntivuotenaan tuotetta myytiin yli 100 000 litraa, jolla se ylsi Alkon myydyimpien tuotteiden listalle*. Nyt Valkian tuotantoa on päätetty jatkaa.

Kotimaisista valkoherukoista ja mustikoista valmistettua Valkia 100 -kuohuviiniä alettiin valmistaa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuoden 2016 lopulla. Tuote oli tarkoitettu kausiluontoiseksi tuotteeksi ja tuotannon piti päättyä Suomen juhlavuoden jälkeen. Toisin kävi. Suomalaiset rakastuivat Valkiaan ja sen raikkaaseen, hennon mustikkaiseen makuun. Tämän hienostuneen, puolikuivan kuohuviinin myynti onkin ylittänyt kaikkien odotukset. Valkian valmistusta on nyt päätetty jatkaa ja sitä on saatavilla suomalaisten juhlamaljaksi myös jatkossa.

Valkia 100
Tuotenumero: 688697

Puolikuiva, keskihapokas, mustikkainen, kevyen metsämarjainen, hennon sitruksinen, raikas. rosee.

Katso video Valkian valmistuksesta klikkaamalla kuvaa:

Valkia vaalii pitkää suomalaista kuohuviinin valmistusperinnettä. Turkulainen Nordforsin tehdas alkoi valmistaa kotimaisia viinejä ja liköörejä jo 1860-luvulla, ja vuonna 1892 esiteltiin ensimmäinen kotimainen kuohuviini. 150-vuotisiin alkoholinvalmistusperinteisiin nojaava Turun juomatehdas nostaa maljan satavuotista itsenäisyyttään juhlivalle Suomelle. Lue lisää www.juomiaturusta.fi.

*Alkon myydyimmät tuotemerkit 2017

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi