Vuoden 2018 Alkon glögit vaalivat perinteitä ja rikkovat rajoja

Illat pimenevät, sää viilenee. On aika sytyttää kynttilät ja käpertyä viltin alle höyryävän glögilasin kanssa.

Tämän vuoden Alkon uutuusglögeistä löytyy sekä trendikästä että perinteitä. Suursuosion saanut Valkia-kuohuviini sai glögiparikseen kotimaista perinnettä vaalivan Valkia Talvimustikka Glögin. Perinteisiä rajoja rikkova uutuus on suklaisesta jälkiruokaherkusta, Rocky Roadista, makuinspiraationsa saanut Rocky Road Glögg.

Myös aiemmista vuosista tutut suosikit ovat löytäneet tiensä Alkoihin.

Tässä on Juomavinkin vuoden 2018 glögivalikoima:

ROCKY ROAD GLÖGG - Perinteitä rikkova glögiherkku

Tämän vuoden perinteisiä rajoja rikkova uutuus Rocky Road Glögg on saanut makuinspiraationsa suositusta suklaisesta jälkiruokaherkusta – Rocky Roadista. Perinteisillä glögimausteilla maustettu punaviiniglögi saa jännittävää mielenkiintoa suolaisen ja makean makumaailman yhdistelmästä. Makea suklaa ja suolainen pähkinä viimeistellään suussa sulavilla vaahtokarkeilla.

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä.

Hinta Alkossa: 11,48 € / 75 cl

VALKIA TALVIMUSTIKKA GLÖGI - Kaunis ja maistuva lahjapullo

Valkia Talvimustikan raikas marjaglögi saa ainutlaatuisen, mustikkaisen makunsa kotimaisista marjoista sekä perinteisistä glögimausteista. Kevyt marjaglögi piristää valikoimaa ja erottuu hyllystä juhlavalla valkoisella pakkauksellaan. Parhaimmillaan lämpimänä hyvässä seurassa nautittuna. Kaunis jouluinen lahjapullo!

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä.

Hinta Alkossa: 9,99 € / 75 cl

TUIKE ROSÉ GLÖGI LUOMU - Raikas pikkujoulujen alkumalja

Valikoiman ainoa roseeviinipohjainen glögi jo kolmatta vuotta peräkkäin – nyt luomuna. Kevyempi ja raikkaampi vaihtoehto perinteisten puna- ja valkoviiniglögien rinnalle. Sopii myös vegaaneille. Lämmitettynä jouluisten illanistujaisten seurustelujuomaksi – kokeile myös kylmänä alkumaljana!

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä.

Hinta Alkossa: 8,29 € / 75 cl

TUIKE PUNAVIINIGLÖGI LUOMU - Pieniin arjen nautintoihin

Perinteinen punaviiniglögi on joulun varma valinta. Tuike Punaviiniglögin runsas ja hieman marjainen luomuviini saa mausteisuutta erityisesti kardemummasta ja kanelista. Valikoiman ainoa pienen pullon glögi palvelee yhden hengen talouksia ja pienempiä arjen nautinnollisia hetkiä. Valikoimassa jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Lue tuotteesta lisää tästä linkistä.

Hinta Alkossa: 5,20 € / 37,5 cl

JUHLA GLÖGI - Hienostunut pakkasiltojen lämmittäjä

Klassikko ja yksi suosituimmista glögeistä vuodesta toiseen. Täyteläisen, miellyttävän vahvan ja omintakeisen maun salaisuus piilee tilkassa aitoa brandya, jolla glögi on maustettu. Aikuiseen makuun pakkasiltojen lämmikkeeksi takkatulen ääreen. Valikoimassa jo vuodesta 2000 alkaen.

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä.

Hinta Alkossa: 12,69 € / 75 cl

THE UGLY GLÜHWEIN - Talvisesongin trendikkäin juoma

Jouluvillapaidat tulevat taas! Talvisesongin trendikkäimmän kuuman juoman, The Ugly Glühweinin, taustalla on maailmanlaajuinen ilmiö: humoristisen rumat villapaidat, joihin joulun aika saa meidät pukeutumaan. Espanjalainen nuorten yrittäjien Barcelona Brands tarttui ilmiöön, ja loi Tempranillo-rypäleistä erittäin laadukkaan glühweinin, jonka hedelmäinen, mausteinen ja glögimäisen makeahko makumaailma sopii suomalaiseen makuun. The Ugly Glühwein on talvisesongin trendikkäin lahja.

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä.

Hinta Alkossa: 11,39 € / 75 cl

TUIKE GLÖGI - Saatavilla kätevästi ruokakaupoista

Punaviinipohjaisen Tuike Glögin marjainen maku saa mausteisuutta perinteisistä glögimausteista eikä ole liian väkevä. Laadukas viini ja jouluiset mausteet lämmittävät ja virittävät tunnelmaan. Tutun tuotemerkin uusi miedompi glögi on maultaan uskollinen muille sarjan glögituotteille eikä petä odotuksia.

Saatavilla ruokakaupoista.

Lue lisää tuotteesta tästä linkistä.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi