Uusi Winemalia-valkoviini Chilestä

Pirteä ja hedelmäinen Winemalia White Bear Blend -valkoviini on maultaan kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, hennon aprikoosinen ja kevyen yrttinen.
14.04.2022

Winemalia White Bear Blend

Alkon vakiovalikoimaan saapunut chileläinen Winemalia White Bear Blend on hauska valkoviiniuutuus, joka on nyt saatavana laajasti ympäri Suomen Alkon eri myymälöistä.

Uutuusviinin ja Winemalia-viinisarjan taustalla on ihana tarina. Se syntyi koronaepidemian aikana, kun autioituneissa suurkaupungeissa alettiin yllättäen tavata villieläimiä. Viinin tuottaja Vina San Pedro -viinitalo tukee myös Namku Foundation -yhdistystä, joka on omistautunut luonnonvaraisten eläinten pelastus- ja kuntouttamistyöhön.

Winemalia White Bear Blend, leikkisästi "jääkarhusekoitus", on valmistettu kolmen rypäleen, Chardonnayn, Sauvignon Blancin ja Viognierin, sekoituksena. Pirteä ja hedelmäinen -valkoviini on maultaan kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, hennon aprikoosinen ja kevyen yrttinen.

Winemalia White Bear Blend -valkoviinillä on paikallinen ekosertifiointi Certified Sustainable Wine of Chile ja se on pakattu kevytpulloon, joka tarkoittaa lasipulloa kevyempää hiilijalanjälkeä. Uutuusviini löytyy Alkossa Chile-hyllystä ja sen pullohinta on 8,99 €/75cl.

Ruokasuosituksia

Winemalia White Bear Blend -valkoviini on mainio seurusteluviini sellaisenaan. Ruokapöydässä se viihtyy pikkusuolaisten, pastan ja pizzan sekä kanaherkkujen seurassa.

Vinkki

Winemalia White Bear Blend -valkoviini on laajasti saatavana Alkon eri myymälöissä ympäri Suomen. Myymäläsaatavuus löytyy helposti Alkon verkkosivuilta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!