Uutuusviini Elixio – laatua edulliseen hintaan

Uusi Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon -punaviini.
02.05.2022

Uusi Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon

Argentiinalainen Elixio-viinisarja aloittaa maailmanvalloituksen Suomesta, kun Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon listautuu Alkon vakiovalikoimaan huhtikuussa. Maineikkaan argentiinalaisen Graffigna-viinitalon Elixio-viinisarja on tyyliltään klassista argentiinalaista viiniosaamista parhaimmillaan nuorekkaalla twistillä. Laadukkaan uutuusviinin hinta on kuluttajaystävällinen 8,49 €/pullo.

Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon on väriltään intensiivisen rubiininpunainen ja helposti lähestyttävä punaviini. Hedelmäisen, täyteläisen ja tasapainoisen punaviinin mausta löytyy muun muassa mustaherukkaa ja karhunvatukkaa. Alkossa uusi punaviini kuuluu Mehevä ja hilloinen -makukategoriaan. Viini on kypsynyt tammessa kolmen kuukauden ajan.

San Juanin parhailta alueilta

Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon tulee Argentiinan toiseksi suurimmalta viinintuotantoalueelta San Juanista. Viininviljelyssä San Juan jaetaan useaan ala-alueeseen, joista Andien juurella sijaitseva Tulumin laakso on yksi parhaista. Graffigna-viinitalon tarhat sijaitsevat lähes 1,5 kilometrin korkeudessa, jossa mikroilmasto on viininviljelylle suotuisa. Pilvettömät kuumat päivät, alhainen kosteus ja viileät yöt tuottavat kypsiä, runsaan hedelmäisiä ja aromikkaita rypäleitä, joissa on hyvä hapokkuus.

Grilliruoka

Viini grillatulle lihalle

Suosittelemme tätä uutta agentiinalaista Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon -punaviiniä seurusteluviiniksi sekä ruokapöytään grillattujen liharuokien sekä hyvin kypsytettyjen juustojen seuraan. Saat sen maun vivahteet parhaiten esiin, kun viilennät punaviinin noin 16–18 asteiseksi ennen tarjoilua.

Vinkki hyvän musiikin ystäville

Graffigna Elixio Cabernet Sauvignon -viinipullon takaetiketistä löydät QR-koodin, jolla pääset Spotify-soittolistaan. Listalle on valittu juuri tälle viinille sopivaa musiikkia, joka täydentää Elixio-viininautinnon

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!