Chileläiset Castillo de Molinan viinit ovat monipuolisia ruokaviinejä

Castillo de Molinan viinit monipuolisia ruokaviinejä
29.10.2019

Ruokien ja viinien yhdistämisen voi joskus tuntua haastavalta, mutta se voi olla myös helppoa ja hauskaa. Chileläiset Casillo de Molinan viinit ovat monipuolisia ruokaviinejä ja ne täydentävät ateriakokonaisuudet upeiksi makuelämyksiksi.

Suomesta Castillo de Molinan viineistä on saatavilla kaksi punaviiniä, keskitäyteläinen Pinot Noir ja täyteläinen Cabernet Sauvignon ja kaksi valkoviiniä, hapokkaan sitruksinen Sauvignon Blanc ja kypsän hedelmäinen, aavistuksen paahteinen Chardonnay. Puna- ja valkoviinien lisäksi valikoimasta löytyy raikkaan marjaisa roseeviini.

Valitse omaan menuusi sopivat viinit tai poimi valmiit reseptivinkit viineille.

Kaikki Castillo de Molinan viinit sopivat myös vegaaneille.

PUNAVIINIT

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon on monikäyttöinen punaviini tummien liharuokien seuraan. Se sopii hyvin myös voimakkaiden, kypsien juustojen kanssa nautittuna.

Reseptivinkki: Naudan ulkofileetä, juuriselleripyreetä ja mustaherukkakastiketta

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir -punaviinissä on marjaisuutta, pehmeyttä ja kypsää tanniinisuutta, jotka tekevät siitä harmonisen, täyteläisen kokonaisuuden. Ihastuttava tuttavuus nautittavaksi poronlihan, riistalintujen, ja tummalla kastikkeella varustettujen lihapatojen kera. Kokeile myös savulohelle. Castillo de Molina Reserva Pinot Noir on myös erinomainen yleisviini kevyempien liha- ja kasvisruokien seuraksi.

Reseptivinkki: Broileria "saltimbocca", romescoa ja kasvispastaa

VALKOVIINIT

Castillo de Molina Reserva Chardonnay

Castillo de Molina Reserva Chardonnay -viinistä löytyy kypsää hedelmäisyyttä, mutta myös tammen tuomaa paahteisuutta. Tämän vuoksi viini sopii erityisen hyvin kumppaniksi punalihaisille kalaruoille, vaalealle lihalle, vuohenjuustolle ja kermaisille pastaruuille.

Reseptivinkki: Kirjolohta, tillivoiperunaa ja hernekastiketta

Castillo de Molina Reserva Sauvignon Blanc

Castillo de Molina Reserva Sauvignon Blanc on maultaan kuiva, virkeän hapokas ja ihastuttavan hedelmäinen. Viinin käyttömahdollisuudet ruokapöydässä ovat lähes rajattomat. Erityisen hyvin rehevät Sauvignon Blanc -viinit toimivat vuohenjuustosalaatin, limettimarinoidun lohen tai kotimaisten jokirapujen rinnalla. Kokeile myös aromaattisia kalaruokia, kuten savustettua kalaa.

Reseptivinkki: Paahdettua suippopaprikaa, ohraa, bataattia ja wasabimajoneesia

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!