Kesän maukkaimmat kakut maustetaan Gato Negro Breeze -wine spritzerillä

Kesän kauneimmat ja maukkaimmat kakut tuunataan Gato Negro Breeze -wine spritzereillä. Haluat sitten trendikkään marjaisan avoimen kakun tai eksoottisen hedelmäjuustokakun. Tässä ohjeet molempiin.

Tarjoile kakun kanssa samaa Gato Negro Breeze -wine spritzeriä, kuin mitä käytät kakkuun. Näin juoman ja kakun makumaailmat täydentävät toisiaan täydellisesti. Voit tarjoilla Gato Negro Breeze -wine spritzerin sellaisenaan hyvin jäähdytettynä tai laittaa sekaan muutaman jääpalan ja koristella juoman hedelmillä, marjoilla tai syötävillä kukilla ja yrteillä.

Tällä tarjoilulla hurmaat kesävieraasi takuuvarmasti!

Gato Negro Breeze Fresh Berries ja Gato Negro Breeze Tropical ovat molemmat saatavilla Alkon lisäksi hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri maan.

Fresh berries naked cake

Marjaisa naked cake eli avoin täytekakku, jonka kostutukseen käytetään Gato Negro Breeze Fresh Berries -wine spritzeriä. Gato Negro Breeze Fresh Berries vie marjaisan kakun uusiin ulottuuvuksiin.

noin 10 annosta

Pohja

100 g sulatettua voita
5 keskikokoista munaa
2 1/2 dl sokeria
1 tl vaniljajauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta

Kostutus

n. 2 dl Gato Negro Breeze Fresh Berries -wine spritzeriä

Täyte

4 dl vispikermaa
2 rkl tomusokeria
3 rkl vanilliinikreemijauhetta
100 g maustamatonta tuorejuustoa

Väliin ja koristeeksi

n. 3 dl mansikoita
n. 2 dl mustikoita
n. 2 dl kotimaisia vadelmia
sitruunamelissan lehtiä

Pohjan valmistus

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Vatkaa munat, sokeri ja vaniljajauhe vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Lisää jäähtynyt voisula muna-sokerivaahtoon.
4. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja kääntele tasaiseksi taikinaksi.
5. Kaada taikina voideltuun, noin 20 cm halkaisijaltaan olevaan alumiiniseen kakkuvuokaan. Paista kakkua uunin keskitasossa noin 40-45 minuuttia, tai kunnes kakku on tikulla kokeiltaessa kypsä.
6. Kumoa kakku ritilälle jäähtymään.
7. Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan.

Täytteen valmistus

1. Vatkaa kerma, tomusokeri ja vanilliinikreemijauhe jämäkäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon maustamaton tuorejuusto.

Kakun kokoaminen

1. Nosta ensimmäinen pohja kakkuvadille. Kostuta pohja Gato Negro Breeze Fresh Berries -wine spritzerillä.
2. Levitä 1/3 osa täytteestä ensimmäisen pohjan päälle. Lisää täytteen päälle 1/3 osa marjoista.
3. Toista edellä olevat kohdat joka kerroksittain.
4. Koristele kakku vielä sitruunamelissan lehdin.

Gato Negro Breeze Fresh Berries
Puolimakea, keskihapokas, vadelmainen, marjainen, pirskahteleva.

Alko: 7,62 € / 75 cl

Saatavilla Alkon lisäksi hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri maan.

Trooppinen juustokakku

Juustokakku, joka vie hedelmäiselle maullaan trooppisiin maisemiin. Päällä oleva kiille on valmistettu Gato Negro Breeze Tropical -wine spritzeristä ja koristeltu runsain hedelmin ja marjoin.

noin 10 annosta

Keksipohja

150 g digestivekeksejä
75 g sulatettua voita

Täyte

6 liivatelehteä
4 dl vispikermaa
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl Gato Negro Breeze Tropical -wine spritzeriä

Kiille

3 liivatelehteä
140 g ananasta
2 dl Gato Negro Breeze Tropical -wine spritzeriä
3 rkl sokeria

Koristeluun

2 säilyke persikkaa lohkottuna
1 kiivi kuorittuna ja lohkottuna
1 passiohedelmä halkaistuna
1 dl kotimaisia vadelmia
n. 1 dl mansikoita

Keksipohja

1. Murskaa keksit hienoksi muruksi ja sekoita sulaan voihin.
2. Pingota leivinpaperi noin 20 cm:n irtopohjavuoan pohjalle.
3. Painele keksiseos vuoan pohjalle lusikkaa apuna käyttäen.
4. Laita pohja pakkaseen siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

Täyte

1. Laita liivatteet likoamaan 5 minuutiksi kylmään veteen.
2. Vaahdota kerma vaahdoksi.
3. Vatkaa yhteen sokerit ja tuorejuusto.
4. Kuumenna 1 rkl Gato Negro Breeze Tropical -wine spritzeriä. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja sulata ne kuumaan juomaan. Anna liivateseoksen jäähtyä hetki.
5. Kaada liivateseos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen sähkövatkaimella samalla vatkaten.
6. Kääntele kerma tuorejuustoseokseen ja kaada seos keksipohjan päälle.
7. Laita kakku jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.

Kiille

1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
2. Aja ananakset tehosekoittimessa sileäksi seokseksi.
3. Lisää ananasseos, sokeri ja Gato Negro Breeze Tropical -wine spritzer kattilaan ja kiehauta.
4. Purista liivatteista vesi ja sulata ne nesteeseen. Anna kiilteen jäähtyä hetki.
5. Valuta kiille jääkaapissa hyytyneen kakun päälle lusikkaa apuna käyttäen. Nosta kakku takaisin jääkaappiin vielä pariksi tunniksi, jotta kiille hyytyy.

Koristelu

1. Irrota kakku varovasti vuoasta ja asettele koristeet kakun pintaan haluamallasi tavalla, juuri ennen tarjoilua.

Gato Negro Breeze Tropical
Puolimakea, keskihapokas, ananaksinen, hedelmäinen, pirskahteleva.

Alko: 7,62 € / 75 cl

Saatavilla Alkon lisäksi hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri maan.

Gato Negro Breeze maustaa kesän maukkaimmat kakut

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi