Juhlakauden 2018 juomat ja lahjat

Loppuvuoden juhlakauden lahjapakkaukset ovat saapuneet Alkon hyllyille. Laadukas juoma tyylikkäässä lahjapakkauksessa on takuuvarma valinta niin lahjaksi kuin joulukauden tuliaiseksi.

Espanjan myydyin ja kansainvälisesti tunnetuin riojalainen Campo Viejo Reserva on kuulunut suomalaisten suosikkiviineihin vuosia ja se myydään tänä jouluna maanläheisessä ja arvokkaassa puulaatikossa. Uudistunut G.H. Mumm Cordon Rouge -samppanja puetaan juhlakaudeksi tyylikkään tummaan, arvokkuutta viestivään lahjapakkaukseen. Niin ikään näyttävään lahjapakkaukseen pakattu viskitynnyrikypsytetty punaviini on takuuvarma lahjaidea laatutietoiselle viini- ja ruokaharrastajalle.

Klikkaa kuvaa ja tutustu juhlakauden koko juoma- ja lahjavalikoimaan selaimella selattavasta esitteestä:

Juhlakauden lahjat

Myös kuohuviinien suosio kasvaa loppuvuoden juhlakaudella, sekä joulun ja uuden vuoden aikaan. Paitsi lahjaksi ja juhlajuomaksi, moni hankkii kuohuviinin tai laadukkaan samppanjan myös joulupöydän aperitiiviksi ja ruokaherkkujen seuralaiseksi. Kuohuviini onkin erinomainen yleisviini joulupöytään. Esimerkiksi elegantti Perrier-Jouët Grand Brut on erinomainen valinta joulun kalapöydän, vaalean lihan ja kasvisruokien seuraan.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi