Cordon Rouge - Luksusveneilyä Helsingin edustalla

Cordon Rouge - Luksusveneilyä Helsingin edustalla
02.05.2017

Haluatko tehdä vaikutuksen ulkomaalaisiin vieraisiisi? Tai viettää tiimisi virkistyspäivän tai johtoryhmän kokouksen tyylillä? Cordon Rouge on charter-ajoihin varattavissa oleva luksusjahti. Jahdin kotipaikkana toimii Helsingin Katajanokan Kanavaranta.

Cordon Rouge on tilava ja tyylikäs luksusjahti. Jahdin kyytiin mahtuu miehistön lisäksi 12 vierasta. Käytettävissä on tilavan ulkokannen lisäksi sisätilat, joista löytyy oleskelutilat, kolme makuuhuonetta ja kolme wc:tä. Kaunis ja aurinkoinen kesäsää on paras mahdollinen veneilyyn, mutta tällä jahdilla pieni sadekaan ei latista tunnelmaa.

Veneilyn kruunaat tilaamalla veneeseen nousun yhteyteen lasilliset G.H. Mumm Cordon Rouge -samppanjaa.

Cordon Rouge -aluksen tarjoilut ovat aina ensiluokkaisia. Tarjoilut räätälöidään tilaajan toiveen mukaan, mutta ehdottoman suositeltavaa on aloittaa meripäivä kilistelemällä tyylin mukaisesti G.H. Mumm Cordon Rouge Brut -samppanjalla. Samppanja toimii erinomaisesti juomana läpi veneilyn. Jahdilla toimii A-oikeuksin varusteltu baari.

Cordon Rouge -luksusjahdin kotisatamana toimii Helsingin Katajanokan Kanavaranta, mutta jahti poimii matkustajat kyytiin tilaajan tarpeen mukaan. Yhdistä virkistyspäivääsi vaikkapa rapujuhlat Helsingin saaristossa. Näin kyyditys rapujuhlaravintolaan onnistuu tyylillä.

Cordon Rouge -luksusjahti risteilee Helsingin vesillä kevät-, kesä- ja syyskaudella sään mukaan.

Hinnat, varaukset ja lisätiedot:

henri.hakkinen@hhravintolat.fi
040 - 582 0911

Lisätietoja ja kuva-aineistoa Cordon Rouge -jahdin Facebook-sivulta:
Cordon Rouge - Luxury Yacht Charter

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!