Syödään yhdessä ja kilistetään Valkialla

Kotimainen kuohuviini Valkia
17.08.2017

Syödään yhdessä -tempaus järjestää maailman suurimmat kyläjuhlat. Tapahtuma huipentuu elokuun viimeisenä lauantaina 26.8., kun koko Suomi kokoontuu syömään yhdessä - piknikeille, koteihin, ystävien luo. Samalla aloitetaan lähtölaskenta itsenäisen Suomen suureen juhlapäivään.

Syödään yhdessä tapahtumaan toivotaan jokaisen suomalaisen osallistuvan kokoamalla yhteen oman perheen, sukulaiset ja ystävät. Oman kodin vaihtoehtona voi istahtaa valmiiksi katettuun pöytään, joita on tapahtuman tiimoilta tarjolla ympäri Suomen. Omien eväiden kanssa voit mennä vaikkapa peltopiknikille Lehmäjoelle, yhteiselle piknikillalliselle Espoon Tapiolan torille tai kesäpäivän pikniklounaalle Kangasalan Torikadulle. Katso kaikki valmiiksi järjestetyt paikat tästä linkistä.

Suomen juhlavuoden arvoinen juhlamalja

Maailman suurimmat kyläjuhlat ansaitsevat arvoisensa juhlamaljan. Satavuotiaan Suomen kunniaksi kotimaisista valkoherukoista ja mustikoista valmistettu Valkia-kuohuviini sopii täydellisesti tapahtuman alkumaljaksi.

Valkia valmistetaan alusta asti Suomessa ja sen valmistuksessa käytetään vain kotimaisia marjoja. Hienostuneen puolikuivan kuohuviinin maku on raikas, ja suomalaisille tuttu mustikka tulee siinä esiin hentoisen tyylikkäänä vivahteena.

Tilaa Valkia Syödään Yhdessä -juhlapöytääsi kätevästi Alkon verkkokaupasta:

Valkia
Alkon tuotenumero: 688697

Puolikuiva, keskihapokas, mustikkainen, kevyen metsämarjainen, hennon sitruksinen, raikas, rosee.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!