Winemalia White Bear Blend nyt myös hanapakkauksessa

Pirteä ja hedelmäinen Winemalia White Bear Blend -valkoviini on maultaan kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, hennon aprikoosinen ja kevyen yrttinen.
05.09.2022

Winemalia White Bear Blend

Keväällä Suomeen saapunut "jääkarhusekoitus" Winemalia White Bear Blend -viiniperhe kasvaa kahdella puolikuivalla viinillä, joista toinen on trendikkäästi myös matala-alkoholinen.

Keväällä 75 cl pullossa myyntiin tullut Chardonnay-, Sauvignon Blanc- ja Viognier-rypäleistä valmistettu kuiva Winemalia White Bear Blend sai rinnalleen kolmen litran Winemalia White Bear Blend -hanapakkauksen ja puolen litran tetrassa myytävän Winemalia Medium Dry White Bear Blend -viinin. 

Saatavuus Alkon myymälöissä

Winemalia White Bear Blend -valkoviinit on laajasti saatavana Alkon eri myymälöissä ympäri Suomen. Tuotteiden määrän eri Alkon myymälöissä löydät näppärästi Alkon sivuilta. Klikkaa hakuun. 

Uusi puolikuiva hanaviini

Hanapakkauksessa myytävä pirteä ja hedelmäinen Winemalia White Bear Blend on valmistettu kahdesta rypäleestä Sauvignon Blancista (70%) ja Chardonnaysta (30%). Viini on maultaan puolikuiva, mukavan hapokas ja siitä löytyy aprikoosin, ananaksen, viheromenan ja mangon aromeja. Viinissä on sokeria 9,3 g/l ja alkoholia 12,5 %.

Mutkaton uutuusviini on mainio valinta illanistujaisten seurusteluviiniksi, mukaan mökille ja ruokaviiniksi. Kokeile sitä kanaruokien, pastan, kasvisruokien, pikkusuolaisten ja itämaisten ruokien seurassa. 

  • Viinilehden arvio uudesta hanaviinistä: laadukas ja hyvin tehty viini, joka hinta-laatusuhteeltaan on LÖYTÖ! "Hedelmäinen, mutta aromeiltaan hyvin hillitty tuoksu. Siinä on omenaa ja sitruksia. Maku on lähes kuiva, mutta hedelmäinen. Viinissä on tuoksun aromien lisäksi persikkaa ja hentoa hunajamelonia, karviaistakin. Pehmeät hapot tuovat varsin leveään makuun eloa. Viini jättää hieman mausteisen, tasaisen jälkivaikutelman."

Tetrassa kahden kesken herkutteluun

Puolen litran tetrassa myytävä niin ikään puolikuiva Winemalia Medium Dry White Bear Blend on valmistettu kolmesta rypäleestä Sauvignon Blancista (50 %), Chardonnaysta (40%) ja Viognierista (10%). Viini on maultaan puolikuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, keltaluumuinen, viheromenainen ja hennon kukkainen. Viinissä on alkoholia 9 % ja sokeria 8,9 g/l.

Tämä viini on mitä mainioin valinta kahden kesken herkutteluun pastan, pizzan ja kasvisruokien kera. Toimii mukavasti myös sellaisenaan.

Kaikilla Winemalia White Bear Blend -valkoviinillä on paikallinen ekosertifiointi Certified Sustainable Wine of Chile. 

Winemalian tarina

"Jääkarhuviiniperhe" Winemalia White Bear Blend syntyi korona-aikana, kun autioituneissa suurkaupungeissa alettiin yllättäen tavata villieläimiä. Viinin tuottaja Vina San Pedro -viinitalo tukee myös Namku Foundation -yhdistystä, joka on omistautunut luonnonvaraisten eläinten pelastus- ja kuntouttamistyöhön.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!