Cocktail-kulttuuri astuu lautaselle

23.09.2011

Ajattele; miltä tuntuisi maistella erinomaista ruokaa yhdessä sitä varten suunniteltujen cocktailien kanssa? Mitä; jos viini ei olekaan ainoa vaihtoehto ruokajuomaksi?

Uudessa A21 Dining -ravintolassa Helsingissä tämä on mahdollista. Räätälöimme yhdessä keittiömestarin kanssa ruoka- ja cocktail-menut sopimaan toisiinsa. Miksi tyytyisimme vain viinien makuvivahteiden vertailuun, kun voimme käyttää juomissa kaikkia ympärillämme kasvavia laadukkaita mauntuojia, kysyy uuden A21 Diningin Timo Siitonen.

Idea cocktailien tuomisesta ruokamaailmaan lähti innosta kokeilla jotain uutta ja tuoda se kaikkien ulottuville. Herkullisia makuelämyksiä on tarjolla päivällisellä ja illallisella. – Marjat, yrtit ja mausteet tuovat paljon laajemmat mahdollisuudet makujen yhdistämiseen ja tuovat laadukkaan ruoan rinnalle lähijuoman, hän jatkaa.

A21 Dining tarjoaa menuja, joissa jokaiselle annokselle on suunniteltu siihen sopiva juoma – viinimenukin on saatavilla. Avausmenun teemana on metsäkävely, jossa voi maistaa lautasella ja lasissa erilaisia metsän tunnelmia. Esimerkiksi jälkiruokana on marjametsä, joka tuo harvemmin keittiössä käytetyn mesimarjan maun yhdistelmäksi lautaselle ja lasiin. A21 Dining avaa ovensa 21.9. osoitteessa Kalevankatu 17, Helsinki. www.a21.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!