Vastuullista juhlakautta!

16.12.2011

Luomutuotteiden kysyntä ja luomutuotteita säännöllisesti ostavien kuluttajien määrä on vahvassa kasvussa Suomessa. Vuonna 2010 luomutuotteita myytiin yli 80 miljoonan euron edestä.

Reilu viidennes kotitalouksista ostaa luomutuotteita säännöllisesti. Ilmiö on tuttu myös Alkossa, jossa luomutuotteiden - lähinnä viinien - myynti ylsi viime vuonna jo 1,5 miljoonaan litraan. 35 South B.O. -viinit on tehty käsinpoimituista rypäleistä, jotka on viljelty luonnollisella menetelmällä. Missään viininvalmistuksen vaiheessa ei ole käytetty kemiallisia lisä- tai torjunta-aineita.

Kiitos luontaisten, rypäleiden pinnalla kasvavien hiivojen, viinin käyminen tapahtuu spontaanisti, joka myös on ympäristön kannalta suotuisaa. 35 South B.O. -viinejä on Alkon vakiovalikoimassa saatavilla Merlot ja Cabernet Sauvignon Carmenère Merlot -sekoitus sekä Alkon tilausvalikoimassa Chardonnay. Alkojen hyllyille on juuri tullut myös luonnonmukaisesti tuotetusta viljasta valmistettu luomuviina.

35 South B.O. Merlot, Alkon tuotenumero: 005416, 35 South B.O. Cabernet Sauvignon Carmenère Merlot, Alkon tuotenumero: 459277 ja 35 South B.O. Chardonnay, Alkon tuotenumero 949137 (tilausvalikoima).

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!