Tyylikkäät viinit joululahjapakkauksissa

13.11.2012

Joulun alla moni miettii sopivaa lahjaa, jolla muistaa ystävää tai yhteistyökumppania. Tyylikkääseen pakkaukseen piilotettu laadukas viinipullo on muisto, joka lämmittää mieltä pitkään. Valmiiksi pakattu viinipullo helpottaa myös lahjanantajaa säästämällä paketoimisen vaivan.

Joulun kynnyksellä Pernod Ricardin tontut ovat helpottaneet lahjalistan kanssa pähkäileviä ja paketoineet Alkon joulu­myyntiin erityylisiä viinejä. G.H. Mumm Cordon Rouge Brut -samppanja on saanut ylleen pehmeän kirkkaanpunaisen hupun ja Jacob’s Creek Shiraz Cabernet -punaviini, legendaarinen Old Invalid -portviini sekä Castillo de Molinan Reserva Cabernet Sauvignon ja Reserva Chardonnay ovat pujahtaneet persoonallisiin pahvi­pakkauksiin. Santa Helena Seleccion del Directorio Gran Reserva Cabernet Sauvignon on pakattu tyylikkääseen punaiseen tuubiin.

Aito samppanja on aina tyylikäs ja arvostettu lahjavalinta.
Tänä jouluna Alkon hyllyille ilmestyy 3 000 pullon rajoitettu erä G.H. Mumm Cordon Rouge Brut -samppanjaa, joka on puettu eleganttiin, punaiseen lahjapakkaukseen. Lahjapakkaukseen on lisäksi kiinnitetty tyylikäs avaimenperä, joka kertoo saajalleen, että pukinkontista löytyvä paketti kätkee sisäänsä yhden maailman tunnetuimmista samppanjoista.

Jacob’s Creekin tuottama Shiraz Cabernet -punaviini kätkeytyy tänä jouluna vaaleaan pahvipakkaukseen, jota voi käyttää lahjojen avaamisen jälkeen joulukoristeena. Kun viinipullo on avattu, pahvipakkauksen voi täyttää led-valoilla, jotka tuikkivat pakkauksen pienistä ikkunoista. Jacob’s Creek Shiraz Cabernet on huokea ja laadukas lahjaviini, joka sopii pehmeytensä ja runsaan hedelmäisyytensä ansiosta klassisten suomalaisten jouluherkkujen rinnalle.

Täyteläinen joulunpunaiseen juhlatuubiin pakattu Santa Helenan Gran Reserva Cabernet Sauvignon sopii nautittavaksi esimerkiksi joulupöydän kovien juustojen kera.

Valkoviiniä mieluummin nauttiville, olemme paketoineet herkän kauniiseen lahjapakkaukseen pirteän hedelmäisen Castillo de Molinan Reserva Chardonnayn, joka sopii erinomaisesti joulun kalapöytään. Jos haluat antaa lahjaksi sekä puna- että valkoviinin, muista myös lahjapakkaukseen pakattu Castillo de Molinan Reserva Cabernet Sauvignon.

Joulun aika on myös portviinin juhlaa. Juustojen tai suklaaherkkujen kanssa nautittavalla herkullisen makealla Sandeman Old Invalid portviinilla on helppo hurmata perhe ja joulujuhlaan saapuneet ystävät. Jylhissä Douro-joen maisemissa syntyvän Ruby- tyyppisen portviinin kirsikkaiset ja mausteiset aromit ovat täydellisiä tunnelman­luojia vuoden pimeimpään hetkeen. Portviini on myös erinomainen lahja säilyvyytensä ansiosta, sillä avattua pulloa voi pitää viileässä jopa useita viikkoja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!