Dinner in the Sky ja huppukokit tarjoilevat makuelämyksiä sekä huikeita näköaloja Helsingin yllä G.H. Mumm –samppanjan kera

15.06.2012

Dinner In the Sky kattaa pöydän yläilmoihin G.H. Mummin samppanjoiden kera, taivasravintolan saapuessa Suomeen elokuussa. Helsingin Rautatientorilla 13.–17.8.2012 järjestettävässä tapahtumassa on mahdollisuus kokea ainutlaatuinen gourmet-elämys 40 metrin korkeudessa. Päivittäin vaihtuvat huippukokit, muun muassa ruotsalaisen Frantzén/Lindebergin Björn Frantzén ja Daniel Lindeberg sekä kotimaisen Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen vastaavat taivasravintolan ruoasta.

Dinner in the Sky tarjoaa taivaallista ruokaa

Yli 30 maassa kiertänyt Dinner in the Sky tarjoilee upeita makuelämyksiä päivittäin vaihtuvien kokkien johdolla Helsingin Rautatientorilla. Makunystyröitä kutkuttelevista menuista vastaavat vuorollaan tukholmalaisen, kahden Michelin-tähden ravintola Frantzén/Lindebergin omistajat Björn Frantzén ja Daniel Lindeberg sekä kotimaiset huippukokit Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen, Demon Tommi Tuominen ja Postresin Samuli Wirgentius. Päivällisen yhteydessä päivän menusta vastaava kokki nousee yläilmoihin pöydän mukana valmistamaan ateriaa sekä seurustelemaan vieraiden kanssa. Päivällisillä tarjoillaan G.H. Mummin samppanjoita.
– Haluan olla tekemässä kivoja ja spontaaneja juttuja, ja Dinner in the Sky kuuluu juuri niihin. On hauskaa olla mukana tapahtumassa, jossa on myös muita samanhenkisiä alan ammattilaisia, kertoo keittiömestari Sasu Laukkonen.

Päivällisen lisäksi Dinner In The Sky tarjoaa mahdollisuuden nauttia myös lounaan tai samppanjanoston yläilmoissa – jokainen nosto aloitetaan lasillisella G.H. Mumm -samppanjaa.

Osallistu G.H. MUMM-kilpailuun, jossa voit voittaa 4 hengen samppanjanoston elokuussa.

Lisätietoja Dinner In The Skysta osoitteesta: www.dinnerinthesky.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!