Hyvä punaviini ympäristöystävällisessä nestekartonkipakkauksessa grilliherkuille ja pastalle Etelä-Afrikasta - Festivo

Festivo 100 cl kartonkitölkki

“Grillaukseen, mökille ja piknikille”

Hinta Alkossa

9,68 €

Ruokasuositukset

Pasta
Pataruoat
Pizzat ja piirakat
Porsas

Rypäle

Väri

Sinipunainen

Tuoksu

Hedelmäinen, kirsikkaa

Maku

Kevyt, marjaisa

Lataa esite

Katso tarkemmat tuotetiedot

Maa: Alue:
Western Cape
Tuottaja: Saatavuus:
Alko
Pullokoko:
100
Alkoholia:
13,50 %
Hintaryhmä:
9-10 €
Litrahinta:
9,68 €
Alkon tuotekoodi:
441798
EAN:
6420614684658
Korkkityyppi:
Kierrekorkki
Pulloja / laatikko:
12 kpl
Rypäleosuudet:
45/45/10

Asiantuntijan arvio

Viinistä Viiniin 2012 -opas arvioi viinin harmittomaksi ja helpoksi arkiviiniksi. Maku on tuhti, ja suutuntuma hedelmäisyyden ansiosta samettinen. Yleisviini grillitulle tummalle lihalle.

Paola Suhosen suunnittelemassa pakkauksessa vaikka lahjaksi

Festivo on keskitäyteläinen ja monikäyttöinen punaviini Western Capen alueelta Etelä-Afrikasta. Festivon pakkauksen on suunnitellut Paola Suhonen, jonka kädenjäljessä yhdistyy nostalgia ja nykyaika, ajattomuus ja ajankohtaisuus.

Paola itse kuvailee Festivon siepoksi nimeämäänsä kuosia: Kuosi on skandinaavisen raikas höystettynä ripauksella 60-luvun vintage-tyyliä. Siinä asuu kesäisten piknik-hetkien aitoa iloa, syksyisen hämyisten koti-iltojen lämmintä, mutkatonta tunnelmaa ja arjen kohottavaa hyvää mieltä. Selkeälinjainen muotokieli lintuaiheella on aina ajankohtainen - niin kuin hyvässä seurassa nautittu viinihetki.

Kevyt ja särkymätön nestekartonkipakkaus on ympäristöystävällinen pakkausvaihtoehto. Festivo-viini kulkee kätevästi mukana vaikkapa mökille, piknikille tai veneeseen. Uudelleensuljettava kierrekorkki mahdollistaa pakkauksen uudelleen sulkemisen ja säilyvyyden jääkaapissa 2-3 päivää avaamisesta. Avattu pakkaus on kuitenkin muistettava säilyttää pystyasennossa. Tyhjän Festivo-pakkauksen voi kierrättää muiden nestekartonkipakkausten tapaan.

Alko verkkokauppalinkki

Suosittelemme myös