Isänpäivän lahjavinkit - valitse isälle oikeanlainen lahjaviini

Onko isäsi kotikokki, joka yhdistelee ruokia ja viinejä vaivatta? Onko hän kenties aktiivinen ulkoilmaihminen, joka arvostaa ruokapöydässä riistaa? Vai nauttiiko hän mieluummin viinin sellaisenaan takkatulen äärellä tai ystävien seurassa korttia pelaten? Valitse isänpäivälahjaksi juuri hänelle oikeanlainen viini.

Mehevän paahteinen, viskitynnyrissä kypsytetty viini nautiskelijalle

Innostuuko isä viinistä, jonka taustalla on mielenkiintoinen innovaatio ja tarina? Kenties hän kaataa itselleen lasillisen nautittavaksi takkatulen äärellä tai korkkaa pullollisen viiniä peli-illassa ystävien kesken tai jääkiekkoa katsellen. Silloin isä lahjaviinivalinta on viskitynnyreissä kypsytetty Jacob's Creek Double Barrel Shiraz.

Jacob's Creek Double Barrel Shiraz on kypsynyt ensin 12-18 kuukautta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä, jonka jälkeen 100 % viinistä viimeistellään lähes 20 vuotta vanhoissa skotlantilaisissa viskitynnyreissä.

Viini on erinomainen seurustelujuoma, josta löytyy runsaan paahteisia ja mehevän marjaisia aromeja. Alko kuvaa viiniä täyteläiseksi, keskitanniiniseksi, kirsikkaiseksi, kevyen viikunaiseksi, karhuvatukkaiseksi, kevyen vaniljaiseksi ja paahteiseksi.

Lue viinistä lisää tästä linkistä.

Jacob's Creek Double Barrel Shiraz
Hinta Alkossa: 18,49 € (75 cl)
Tuotenumero: 911257

Tuote on saatavilla Alkon vakiovalikoimassa. Tarkista lähin myymälä Alkon sivustolta tai tilaa tuote lähimpään Alkoosi Alkon verkkokaupasta tästä linkistä.

Kotikokin näyttävä klassikkoviini puulaatikossa

Onko isä suvereeni kotikokki? Hän yhdistelee makuja ja on niin klassikkoruokien puolestapuhuja kuin innokas uusien reseptien testaaja. Hän loihtii perheelle aterian ja osaa arvostaa myös muiden kokkaamaa laadukasta ruokaa. Komeileeko ruokapöydässä aina tilanteeseen ja ruokaan sopiva, tarkoin harkittu viini? Tälle isälle nappivalinta isänpäivälahjaksi on Zonin Ripasso Valpolicella Superiore.

Tämä upeaan puulaatikkoon pakattu klassikkoviini täyttää vaativammankin kotikokin vaatimukset. Alko kuvailee viiniä täyteläiseksi, keskitanniiseksi, marjaiseksi ja mausteiseksi. Komeasta 150 cl pullosta riittää isommallekin seurueelle.

Lue viinistä lisää tästä linkistä.

Zonin Ripasso Valpolicella Superiore 2016
Hinta Alkossa: 38,49 € (150 cl)
Tuotenumero: 912288

Viini on saatavilla Alkon vakiovalikoimassa. Voit tilata sen lähimpään Alkoosi Alkon nettisivustolta tästä linkistä.

Kepeä ruokaviini aktiiviselle ulkoilmaisälle

Pitääkö isä ulkoilusta? Pakkaako hän tulentekovälineet ja eväät mukaan metsään lähtiessään? Harrastaako hän kenties metsästystä ja tuo tuliaisiksi sorsapaistin? Jos vastaus on kyllä, on hänen täydellinen lahjaviininsä Castillo de Molina Reserva Pinot Noir.

Viini sopii nautittavaksi sellaisenaan ja on myös parhaimmillaan nautittuna vaikkapa isän itse metsästämien riistalintujen kera. Alko kuvailee viiniä keskitäyteläiseksi, keskitanniiniseksi, tumman kirsikkaiseksi, karpaloiseksi, mausteiseksi ja kevyen tammiseksi.

Lue viinistä lisää tästä linkistä.

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir
Hinta Alkossa: 11,98 € (75 cl)
Tuotenumero: 455377

Tuote on saatavilla Alkon vakiovalikoimassa. Tarkista lähin myymälä Alkon sivustolta tai tilaa Alkon verkkokaupasta lähimpään Alkoosi tästä linkistä.

Isänpäivän lahjavinkit

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi