Joulukauden lahjaviinit

Viisi viiniä lahjapakkauksissaan.
Viininystävälle laatuviini on mieluinen joululahja.
16.09.2022

Joulukauden kauniit lahjapakkaukset ovat saapuneet Alkojen hyllyille. Lahjapakkausten valikoimasta löytyy sekä aina laadukasta samppanjaa että kansainvälisesti palkittuja joulupöydän laatuviinejä. Näyttävä lahjapakkaus on erinomainen lahja ja joulukauden tuliainen.

Yksi maailman parhaista - G.H. MUMM Cordon Rouge Brut

G.H. MUMM Cordon Rouge Brut on helposti lähestyttävä samppanja: raikkaan hedelmäinen ja täyteläinen. Kansainvälisissä kilpailuissa lukuisilla kultamitaleilla palkitun samppanjan tyylikäs punakultainen lahjapakkaus ilahduttaa lahjaviinin saajaa

Vuoden Viinit 2016 -kultamitalisti - Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon

Castillo de Molina Reserva -sarjan kivijalka Cabernet Sauvignon on yksi Chilen palkituimmista Reserva-viineistä. Suomessa se on voittanut useita mitaleita Vuoden Viinit -kilpailussa ja vuonna 2016 se kultaa omassa sarjassaan. Menestys ei ole yllätys, sillä mehevän täyteläinen viini on muokattu suomalaiseen makuun sopivaksi. Viini on erinomainen valinta nautittavaksi tummien liharuokien tai voimakkaiden, kypsien juustojen kanssa. Tämä edullinen arvoviini on upeassa lahjapakkauksessaan mainio joululahja hyvän viinin ystävälle.

Espanjan myydyin riojalainen - Campo Viejo Reserva

Espanjan myydyin ja kansainvälisesti tunnetuin riojalainen on kuulunut suomalaisten suosikkiviineihin vuosia. Tänä jouluna kansainvälisesti moneen kertaan palkittu ja kultaa Vuoden Viinit 2014 -kilpailussa voittanut Campo Viejo Reserva myydään maanläheisessä ja arvokkaassa puulaatikossa. Pakkaus toistaa viinin valmistusfilosofian käsityöläisyyttä ja luonnon harmoniaa. Keskitäyteläinen punaviini hurmaa tyylikkyydellään ja se on paitsi upea lahja myös hieno joulupöydän punaviini kinkun, joulumakkaroiden ja juustojen seuraan.

Portviinien maailmanmerkki - Sandeman Old Invalid

Ruby-tyyppisen portviinin tuoksussa on makeaa hedelmää, luumua ja mansikkaa. Suutuntuma on makea, erittäin täyteläinen ja runsas. Suosittele joulun jälkiruuille, suklaalle ja juustoille, osaksi hyvää joulu glögiä tai lämmittäväksi juomaksi sellaisenaan. Etiketin ja lahja pakkauksen ikoninen hahmo, portu galilaisen opiskelijan mustaan viittaan ja lierihattuun pukeutunut “Don” on yksi maailman ensimmäisistä tavara merkeistä. Tunnuksen piirsi George Massiot Brown vuonna 1928.

Lue viinistä lisää tästä linkistä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!