KUTSU: Osallistu viinitastingiin kotisohvaltasi

Juomavinkki järjestää kevään 2017 aikana kolme ohjattua viininmaistelutilaisuutta, joihin kuka tahansa voi osallistua omalta kotisohvaltaan käsin. Tilaisuudet järjestetään Facebook Live -lähetyksinä. Sinun tarvitsee vain hankkia viinit ja viinilasit, klikata itsesi Juomavinkin Facebook-sivulle ja olet tastingissä mukana. Kevään viininmaisteluiden teemoina ovat pääsiäisviinit, kevään juhlien kuohuviinit ja kesän grilliviinit.

Ohjatuissa viininmaisteluissa pääset vertailemaan erilaisia viinejä, oppimaan erilaisista rypälelajikkeista ja viinien valmistusmenetelmistä. Ja mikä parasta, näin saatat löytää itsellesi uuden suosikkiviinin, kevään juhliesi kuohuviinin tai pääsiäispöytääsi sopivan punaviinin!

Viininmaisteluun voivat osallistua sekä vasta-alkajat että kokeneemmat viiniharrastajat. Viinejä maistellaan rennolla lähestymistavalla, ja halutessasi voit haastaa viininmaisteluiden vetäjän mieltäsi askarruttavilla kysymyksillä. Jos et ole aiemmin osallistunut viininmaistelutilaisuuteen, kannattaa käydä lukemassa lyhyt artikkeli viinin maistamisesta. Artikkelin löydät tästä linkistä.

Viininmaistelun aikana on mahdollisuus kysyä kysymyksiä kirjoittamalla kysymykset Juomavinkin Facebook Live -lähetyksen kommenttikenttään.

Viininmaistelun pitää kokenut viininmaisteluiden vetäjä Jaakko Wanhalinna.

Aikataulu ja osallistumisohjeet:

Pääsiäisviinit

Torstai 6.4.2017 klo 18-19:00
Tilaisuudessa maistettavat viinit ja tarkat ohjeet osallistumiseen löydät tästä linkistä.
Tilaisuuden Facebook-tapahtuma löytyy tästä linkistä. Osallistu tapahtumaan ja saat tapahtumaa koskevat ajankohtaiset tiedot.

Kevään juhlien kuohuviinit

Torstai 27.4.2017 klo 18-19:00
Tilaisuudessa maistettavat viinit ja tarkat ohjeet osallistumiseen löydät tästä linkistä.
Tilaisuuden Facebook-tapahtuma löytyy tästä linkistä. Osallistu tapahtumaan ja saat tapahtumaa koskevat ajankohtaiset tiedot.

Kesän grilliviinit

Aikataulu ja viinit vahvistetaan myöhemmin

Paikka:

Ohjattua viininmaistelua pääset seuraamaan Juomavinkin Facebook -sivulla: facebook.com/juomavinkki. Voit siis osallistua tilaisuuteen joko omalta kotisohvalta, ystäväsi luota tai mistä tahansa, mistä löytyy toimiva internetyhteys.

Seuraa Juomavinkin Facebook -sivua ja tilaa Juomavinkin uutiskirje sähköpostiisi, niin saat tiedot järjestettävistä viinitastingeistä ensimmäisten joukossa. Uutiskirjeen pääset tilaamaan tästä linkistä.

Tilaa uusimmat artikkelit sähköpostiisi