Oluissa löytyy: Viisi Penniä - Hyvän maun puolesta jo vuodesta 1956

22.06.2015

Etsitkö viihtyisää perinteistä seurusteluravintolaa, jossa arvostetaan palvelua ja rikasta tuotevalikoimaa? Töölön tullin viereen vuonna 1956 avattu Viisi Penniä kuuluu Helsingin ja koko Suomen pitkäikäisimpiin olutravintoloihin. Ravintolan liikeidea perustuu yhdessäoloon ja seurusteluun houkuttelevaan miljööseen sekä oluiden ja viinien ja hyvän ruoan nauttimiseen.

Viiden Pennin historia kulkee rinta rinnan maamme ja Helsingin historian kanssa. Jo ravintolan perustamisvuosi 1956 oli kansallisesti merkittävä niin yleislakon kuin Kekkosen presidenttikauden alun kautta. Kiihtyvä maaltamuutto laajensi Helsinkiä kohti pohjoista, ja Viidestä Pennistä tuli Tullinpuomin asukkaiden luonteva kantapaikka, joka on ajan myötä kerännyt ystäviä kauempaakin. Lue lisää Viiden Pennin kiehtovasta historiasta: www.viisipennia.fi

Siltä varalta, että yksikään Viiden Pennin 20 oluthanasta valuta asiakkaan maun mukaista olutta, löytyy apu viimeistään lähes 120 pullo-oluesta ja –siideristä. Keittiön puolella luotetaan perinteisiin raaka-aineisiin ja suomalaisuuteen.

Ravintola Viisi Penniä, Mannerheimintie 55, Helsinki

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!