Castillo de Molina - puhutaan viinistä ja ruoasta

Castillo de Molina - puhutaan viinistä ja ruoasta

We search for the best valleys - you found Castillo de Molina - kertoo pähkinänkuoressa Castillo de Molinan filosofian. Pääviinintekijä Marco Puyo joukkoineen etsii aina parhaan mahdollisen viinilaakson kullekin rypäleelle, sinun tehtäväksesi jää löytää hyvä viini ja nauttia siitä kaikessa rauhassa hyvän ruoan kanssa.

Viinin ja ruoan yhdistämisessä on Marco Puyon mukaan tärkeää löytää tasapaino, ei vain ruoan ja viinin aromien, vaan myös niiden rakenteiden välille. Kyse on myös viinien tyylistä ja siitä mitä eroja niiden valmistuksessa on. Jotta ymmärtäisi viinejä ja osaisi yhdistää niitä ruokiin, myös rypäleiden tunteminen auttaa. Viinin ja ruoan yhdistämisestä keskustelevat videoilla Castillo de Molinan pääviinintekijä Marco Puyo ja suomalainen viinimies Heikki Remes.

Marco Puyon filosofiaan viinin valmistuksesta, sen nauttimisesta ja viinikulttuurista yleensä voit puolestaan tutustua täällä.

Castillo de Molinan ja Vina San Pedron viineistä voit lukea lisää täältä.

Sieniruuat ja viini

Sienisyksy on ollut erinomainen. Heikki haistatti ja maistatti herkkutattia Marcolla ja kysyi mistä rypäleestä tehty viini Marcon mielestä sopisi herkkutatille ja miksi.

 

Riistalinnulle sopiva viini

Marco maistaa fasaania pitkästä aikaa. Heikin resepti on yllättävästä lähteestä.

 

Mikä viini sopii suklaan kanssa?

Heikki ja Marco maistelevat muutamia erilaisia suklaita ja niille sopivia viinejä.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!