Alex Nurmi

Marmorifileetä ja grillikasviksia

800 g naudan marmoriulkofileetä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 iso punasipuli
1 dl oliiviöljyä
2-3 rkl valkoista balsamicoa
suolaa
mustapippuria

Ota liha huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen paistamista. Leikkaa siitä neljä pihviä, jotka maustat hyvin suolalla sekä pippurilla. Grillaa pihvit haluamaasi kypsyyteen ja tarjoile grillattujen kasvisten ja esimerkiksi maustevoin tai remoulade-kastikkeen kanssa.

Kasvikset

Leikkaa kaikki kasvikset ohuiksi paloiksi ja sekoita ne isossa kulhossa mausteiden, öljyn ja etikan kanssa.

Sekoita hyvin ja grillaa napakan kypsiksi. Ripottele pinnalle tuoreita yrttejä ja nauti lihan kanssa.