Marmorifileetä ja grillikasviksia

Nauta
Grillattua marmorifileetä valkoisella lautasella

Alex Nurmen marmorifileen ohje on neljälle.

800 g Naudan marmoriulkofileetä
1 Punainen paprika
1 Keltainen paprika
1 Kesäkurpitsa
1 Pieni munakoiso
1 Iso punasipuli
1 dl Oliiviöljyä
2-3 rkl Valkoista balsamicoa
  Suolaa
  Mustapippuria

Ohje marmorifileelle

  1. Ota liha huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen paistamista.

  2. Leikkaa siitä neljä pihviä, jotka maustat hyvin suolalla sekä pippurilla.

  3. Grillaa pihvit haluamaasi kypsyyteen ja tarjoile grillattujen kasvisten ja esimerkiksi maustevoin tai remoulade-kastikkeen kanssa.

Ohje kasviksille

  1. Leikkaa kaikki kasvikset ohuiksi paloiksi ja sekoita ne isossa kulhossa mausteiden, öljyn ja etikan kanssa.

  2. Sekoita hyvin ja grillaa napakan kypsiksi.

  3. Ripottele pinnalle tuoreita yrttejä ja nauti lihan kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!