Tarvitset:
300 g spagettia
1 dl oliiviöljyä
1 dl Zonin Prosecco Brut -kuohuviiniä
8 valkosipulinkynttä
1 tl kuivattuja chilihiutaleita
puolikas puntti persiljaa
2 dl parmesaaniraastetta
suolaa
mustapippuria
puolikkaan sitruunan mehu
- Laita iso kattilallinen vettä kiehumaan ja mausta se suolalla. Keitä spagetti ohjeen mukaan ja siivilöi se.
- Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja lisää mukaan kuorittu ja hienonnettu valkosipuli.
- Freesaa (älä ruskista) kunnes valkosipulit ovat pehmentyneet ja lisää joukkoon chilihiutaleet.
- Lisää mukaan kuohuviini ja keitä hetki kasaan.
- Lisää spagetti ja pyöräytä. Lisää hienonnettu persilja, mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarkista maku. Lisää raastettu parmesaani ja tarjoile.
Resepti: Teemu Laurell