Spagetti Aglio e Olio

Pasta ja pizza Salaatit ja kasvisruoka
Spagetti Aglio e Olio - resepti kuohuviinille

Tarvitset:

300 g spagettia
1 dl oliiviöljyä
1 dl Zonin Prosecco Brut -kuohuviiniä
8 valkosipulinkynttä
1 tl kuivattuja chilihiutaleita
puolikas puntti persiljaa
2 dl parmesaaniraastetta
suolaa
mustapippuria
puolikkaan sitruunan mehu

  1. Laita iso kattilallinen vettä kiehumaan ja mausta se suolalla. Keitä spagetti ohjeen mukaan ja siivilöi se.
  2. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja lisää mukaan kuorittu ja hienonnettu valkosipuli.
  3. Freesaa (älä ruskista) kunnes valkosipulit ovat pehmentyneet ja lisää joukkoon chilihiutaleet.
  4. Lisää mukaan kuohuviini ja keitä hetki kasaan.
  5. Lisää spagetti ja pyöräytä. Lisää hienonnettu persilja, mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Tarkista maku. Lisää raastettu parmesaani ja tarjoile.

Resepti: Teemu Laurell

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!