Pernod Ricard Winemakers

Australia
Pernod Ricard Winemakers tuottaa Jacob's Creek punaviiniä, valkoviiniä ja kuohuviiniä Australiassa

Pernod Ricard Winemakers on yksi Australian vanhimmista viinitaloista ja vuodesta 1989 se on kuulunut Pernod Ricard -konserniin. Viinitalon brändejä ovat mm. Jacob's Creek, Wyndham Estate, Richmond Grove ja Morris.

Pernod Ricard Winemakers, aiemmin Orlando Wines ja Jacob's Creek -viinit saivat alkunsa vuonna 1847, kun baijerilainen maahanmuuttaja Johann Gramp perusti ensimmäisen kaupallisen viinitarhan Etelä-Australiaan Barossan laaksoon, Jacob's Creek -nimisen joen uomaan. Paikassa on nykyään myös vuonna 2002 avattu Jacob's Creek Visitor Center, jossa kuka tahansa viinimatkailija voi vierailla. Paikka onkin suosittu turistikohde ja sen Jacob´s Creek -ravintola voitti Australian Tourism Awards -kilpailussa vuonna 2012 parhaan Turistiravintolan tittelin. Samassa kilpailussa Orlando Wines palkittiin myös Best Tourism Winery -tittelillä.

Viinitalon toimintafilosofia - mahdollisimman laadukasta kohtuuhintaan - on tuonut viinitalon lippulaivalle Jacob´s Creek viineille lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Jacob's Creek onkin yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista viinibrandeista (Wine Intelligence 2007). Jacob’s Creek -viinien runsaasta rypälevalikoimasta löytyy oikea maku jokaiseen tarkoitukseen: seurusteluun, arkiseen ateriointiin ja juhlaviin tilanteisiin. Jacob’s Creek on Australian eniten viety pullotettu viini. Päävientialueet ovat Englanti ja USA. Ansioistaan Australian viiniteollisuuden hyväksi Jacob´s Creek on palkittu vuonna 1994 Maurice O´Shea -palkinnolla. Lue lisää tuottajasta sen viinien kansainvälisiltä sivuilta