Podcast: Viinivieraissa Sami Kuronen ja viinien ja ruokien yhdistely

KUUNTELE JAKSO KLIKKAAMALLA YLLÄ OLEVAA NUOLTA TAI SUPLASSA

Viinivieraissa-podcast: Sami Kuronen ja viinien ja ruokien yhdistely

Tuore ruokakirjailija sekä tv- ja radiopersoona Sami Kuronen keskustelee Viinivieraissa kotikokkailusta sekä siitä, miten kotikokki pääsee helpoiten alkuun viinien ja ruokien yhdistelyssä. Sami ja hänen keittiömestariveljensä ovat suunnitelleet chileläisille Castillo de Molinan viineille reseptiikkaa, ja Viinivieraissa maistellaankin laadukas ja monipuolinen Castillo de Molina Reserva Sauvignon Blanc. Mitä ruokaa Sami tarjoilisi viinin kanssa? Entä miten ihmeessä hän saa arkiruuastakin kaunista? Mikä mahtaakaan olla Samin rakkausrisoton salaisuus?

Keskustele Instagramissa @juomavinkki ja poimi Samin reseptiikkaa viinisuosituksineen sekä apuja viinien ja ruokien yhdistelyyn alla olevista linkeistä.

Vinkki: Tulosta Castillo de Molinan ruokien ja viinien yhdistelemisen lista jääkaapin oveen ja tiedät, minkä viineistä valita millekin ruualle.

Tilaa sivun alalaidasta Juomavinkin uutiskirje, ja saat säännöllisesti sähköpostiisi vinkkejä viineistä ja ruuista.

Viinivieraissa on Juomavinkki.fi -sivuston podcast-sarja, jossa nimensä mukaisesti sekä keskustellaan viineistä että maistellaan viinejä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Nappaa Anni Hautalan vinkit juhlaviinien valintaan, ota oppia, miten Sami Kuronen saa arkiruokailustakin kaunista ja kuuntele, missä hetkissä JVG:n artistit valitsevat pullon Mumm-samppanjaa. Inspiroidu lisäksi tämän hetken kuumimpien viini- ja cocktailtrendien parissa ja valmista kotona Zonin Prosecco-cocktail Janni Hussin tyyliin.

Viinivieraissa podcast-sarjan juontaa ruokatoimittaja ja viininystävä, Savusuolaa-blogin Janica Brander.​