Podcast: Viinivieraissa Hannan Soppa -Hanna ja viinimaailman trendit

KUUNTELE JAKSO KLIKKAAMALLA YLLÄ OLEVAA NUOLTA TAI SUPLASSA

Viinivieraissa-podcast: Hanna Hurtta ja viinitrendit

Mikä trendi mahtaa olla Risukka, miten viini on tai ei ole vegaanista, ja mitä metsuriseksuaali Pekka sanoo seitankinkusta? Tämän hetken viinitrendeistä Viinivieraisiin saapui keskustelemaan vastuullisista ja ekologisista valinnoistaan tunnettu ruokakirjailija ja Hannan Soppa -bloggaaja, Hanna Hurtta. Vastuullisuus ja ekologisuus ovatkin viinimaailman tämän hetken kuumimpia trendejä. Kuuntele myös, miltä maistuu uusi ruokakaupoissa myytävä, 5,5 % alkoholia sisältävä Gato Negro Red Blend -punaviini, ja millaisten ruokien pariksi se voisi sopia.

Keskustele Instagramissa @juomavinkki ja lue lisää tämän hetken viinimaailman trendeistä ja poimi muita tämän hetken trendien mukaisia viinejä alla olevista artikkeleista.

Tilaa sivun alalaidasta Juomavinkin uutiskirje, ja saat säännöllisesti tietoa viineistä ja ruuista suoraan sähköpostiisi.

Viinivieraissa on Juomavinkki.fi -sivuston podcast-sarja, jossa nimensä mukaisesti sekä keskustellaan viineistä että maistellaan viinejä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Nappaa Anni Hautalan vinkit juhlaviinien valintaan, ota oppia, miten Sami Kuronen saa arkiruokailustakin kaunista ja kuuntele, missä hetkissä JVG:n artistit valitsevat pullon Mumm-samppanjaa. Inspiroidu lisäksi tämän hetken kuumimpien viini- ja cocktailtrendien parissa ja valmista kotona Zonin Prosecco-cocktail Janni Hussin tyyliin.

Viinivieraissa podcast-sarjan juontaa ruokatoimittaja ja viininystävä, Savusuolaa-blogin Janica Brander.​