Ystävänpäivälahja - kolme viinivinkkiä ystävänpäivään

Ystävänpäivälahja - kolme viinivinkkiä ystävänpäivään

Ystävänpäivä on täydellinen päivä nauttia se viini, joka odottaa kaapissa juuri sitä tiettyä, erityistä tilannetta. Vietät ystävänpäivää sitten kumppanin tai ystävän seurassa, on päivä ehdottomasti hyvän viinin arvoinen. Jos kaapistasi ei löydy ystävänpäivän arvoista viiniä, on tässä listattuna parhaat viinit päivän juhlistamiseen. Viinit toimivat myös erinomaisina ystävänpäivälahjoina ja ystävän ilahduttajina.

Tässä kolme viinivinkkiä ystävänpäivälahjaksi tai nautittavaksi tärkeän ihmisen seurassa.

Ystävänpäivä: samppanjan arvoinen päivä

"Juon samppanjaa kahdessa tilanteessa: kun olen rakastunut ja silloin, kun en ole." - Coco Chanel -

Vaikkei samppanjan avaaminen varsinaisesti tekosyitä kaipaa, on ystävänpäivä samppanjan arvoinen päivä. Valitse ystävänpäivälahjaksi yksi maailman palkituimmista samppanjoista: G.H. MUMM Cordon Rouge Brut. Tässä laadukkaassa samppanjassa maistuu pitkä kypsytysprosessi ja Champagnen alueen mineraalisen maaperän vaikutus. Pinot Noir -rypäleen tuoma täyteläisyys ja Chardonnay-rypäleen elegantti raikkaus yhdessä tekevät juomasta monipuolisen samppanjan.

Katso TV-kokki Alex Nurmen G.H. Mumm Cordon Rouge Brut -samppanjalle suunnittelema ystävänpäivän hemmottelumenu täältä

Pehmeä punaviini takkatulen äärelle

Talvisena iltana on ihanaa käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan tai takkatulen äärelle. Rauhallisen hetken kruunaa pehmeä punaviini. Erinomainen valinta on laadukas espanjalainen Campo Viejo Reserva, joka sopii täydellisesti erityisiin hetkiin sellaisenaan tai vaikkapa espanjalaisten tapasten seurana. Viinin tuoksusta löytyy kuivattuja hedelmiä ja paahteisia, tammikypsytyksen tuomia aromeja. Maku on keskitäyteläinen ja kehittynyt, ja se seuraa tuoksua. Aromimaailmasta löytyy myös nahkaisuutta ja makeaa mausteisuutta. Viinissä on pehmeät tanniinit ja tasainen jälkivaikutelma.

Tämä punaviini on erinomainen ystävänpäivälahja hyviä punaviinejä arvostavalle ystävälle.

Portviini ja suklaa herkkusuun ystävänpäivälahja

Viini ja suklaa ovat lyömätön yhdistelmä ystävänpäivän vietossa. Suklaan kanssa nautittavaksi kannattaa valita portviini, jonka makumaailma toimii paremmin suklaan kanssa kuin puna- tai valkoviinit.

Kuivattujen hedelmien ja appelsiininkuoren aromeja sisältävä Ferreira L.B.V. Port toimii tumman suklaan kumppanina. Esimerkiksi 89 % kaakaota sisältävän Marabou Premiumin maku pehmentyy tämän myöhään pullotetun portviinin kanssa miellyttävästi. Viilennä portviini ennen tarjoilua.

Tämä ystävänpäivälahja on paras idea juuri hänelle, joka rakastaa herkuttelua.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!