Grand Champagne Helsinki: Ainutlaatuinen tilaisuus maistaa harvinaisia samppanjoita

Grand Champagne Helsinki: Ainutlaatuinen tilaisuus maistaa harvinaisia samppanjoita
19.02.2018

Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla järjestetään 19.-21.4. Grand Champagne Helsinki 2018 -tapahtuma. Tapahtumassa on maisteltavana noin 200 eri samppanjaa, joista osa on tunnettuja klassikkosamppanjoita ja osa harvinaisia herkkuja.

G.H. Mumm -samppanjatalon kellarimestari Didier Mariotti saapuu tapahtumaan ja maistattaa luennollaan samppanjatalonsa harvinaisuuksia. Näitä samppanjoita et pääse maistamaan muualla Suomessa.

Kellarimestari Didier Marriottin luento:
G.H. Mumm vintages - a step into the exceptional

Grand Champagne Helsinki -tapahtuman yhteydessä pidettävillä G.H. Mumm -samppanjatalon Master Class -luennoilla on mahdollisuus syventyä talon samppanjoihin ja ennen kaikkea päästä maistamaan samppanjatalon kellareissa ihanteellisissa olosuhteissa kypsyneitä, viimeisen 30 vuoden parhaimpia vuosikertasamppanjoita.

Didier Marriottin luennolla on maistettavana:

G.H. Mumm Cordon Rouge NV magnum
G.H. Mumm Le Millésime 2006 magnum
G.H. Mumm Collection du Chef de Caves 1996 magnum
G.H. Mumm Collection du Chef de Caves 1990 magnum
G.H. Mumm Collection du Chef de Caves 1985 magnum

Luentoja pidetään jokaisena kolmena tapahtumapäivänä:

To 19.4.2018 klo 18
Pe 20.4.2018 klo 19:30
La 21.4.2018 klo 17:30

Lue lisää luennosta tästä linkistä.

 

Osta paikkasi luennolle tästä linkistä.

 

Huom! Luento pidetään englanniksi.

Luennon hinta on 80 euroa.

 

Didier Marriotti, kellarimestari, Champagne G.H. Mumm

Didier Marriotti, kellarimestari, Champagne G.H. Mumm

Didier Marriotti on työskennellyt G.H. Mumm -samppanjatalon kellarimestarina jo 11 vuoden ajan. Työkokemusta hän on kartuttanut lisäksi

Moët & Chandonin ja Nicolas Feuillatten samppanjataloissa. Opintonsa Marriotti on suorittanut ruoka- ja viinitieteiden sekä enologian parissa.

Samppanjaa Marriotti nauttii mielellään erilaisten ruokien seurana, joista hän epätavallisimmiksi yhdistelmiksi mainitsee kreikkalaiset alkupalat, mezet, sekä japanilaisen keittiön antimet, kuten sushin, sashimin ja tempurat.

Didier Marriotti on luentojen lisäksi tavattavissa G.H. Mumm -samppanjatalon messupisteellä jokaisena tapahtumapäivänä.

 

g. h. mumm samppanjatalon aarteita

Tilaa uutiskirje

Tilaa Juomavinkin uutiskirje!